Lataa esite

Eläimen merkitys lapsen kehitykseen

 

Toimintaympäristö

Perhekoti Päiviön TOIMINTAYMPÄRISTÖ tarjoaa mahdollisuudet monenlaiseen toimintaan, elämän taitojen oppimiseen sekä omien taitojen ja vahvuuksien esiin tuomiseen. Perhekoti Päiviö sijaitsee keskellä järvi,- pelto ja tunturimaisemaa kymmenen kilometrin päässä Levin matkailukeskuksessa. Pihasta pääsee suoraan metsään, suolle ja järvelle, sekä talvisin myös ladulle, jäälle ja moottorikelkkareiteille. Pihapiiristä löytyvät asuintilojen lisäksi Loma-Paksun majatalo, tilava kota, puutyöpaja, kuntoilu- ja musiikkihuone sekä eläintalli, jonka yläkerrassa on monitoimisali. Käytössämme ovat myös viihtyisä rantasauna, laavu sekä eläintemme laitumet.


Päiviössä liikutaan luonnossa ympäri vuoden ja pyritään kohti ekologisesti kestävää elämäntapaa. Luonto, eläimet, aktivoiva toiminta ja luonnon äärelle pysähtyminen tarjoavat ehtymättömiä lähteitä oppimiseen, virkistymiseen ja parantumiseen. Meillä eläimet koetaan arjen kumppaneina. Eläimistä ja luonnosta välittäminen onkin osa ihmisyyttä. Lue lisää eläimen merkityksestä lapsen kehitykseen oheisesta esitteestämme.


Loma-Paksun majatalon toiminnassa nuorilla on mahdollisuus kehittää työelämäntaitoja sekä ansaita rahaa. Samalla nuorten osallisuus, yhteisöllisyys ja vastuullisuus voimistuu. Matkailutoiminnan myötä nuorten suvaitsevaisuus sekä kulttuurintuntemus lisääntyvät. Tämän lisäksi Päiviö toteuttaa lomamatkoja, joilla pyritään avartamaan lasten maailmankuvaa.

Perhekoti Päiviö Oy © 2015 - 2019