Logo_Päiviö_Final2.jpg

Tapahtumat ja leirit

Lomapaksu_logo.png

Tulossa: Työhyvinvointi- ja konsultointipaketit

Aktiviteetteja Loma-Paksussa

Hidasta hetkeen (Osta tästä)

Hidasta hetkeen on rauhallinen hetki itseään ja ympäröivää luontoa kuunnellen. Lähdemme retkelle Loma-Paksun pihamaalta Könkään metsiin ja soille. Liikkumisvälineinä käytämme talvisin lumikenkiä, liukulumikenkiä tai metsäsuksia ja kesäisin jokaisella on jalassaan omat vaelluskengät. Matkalla keskitymme olemaan läsnä juuri tässä hetkessä sekä omaan elämään liittyvään pohdintatehtävään josta voimme keskustella eväiden äärellä nuotion lämmöstä nauttien. Tällä retkellä on tilaa omille ajatuksille ja valokuvaamiselle.

 

Kesto: 2 tuntia

Minimi 5 henkeä maksimi 8 henkeä (sopii yli 6 vuotiaille)

Hinta: 60€/hlö

Haku Levin Matkailulta 20min aiemmin, Myllyjoentie 2, Sirkka

Arktisen rummun taikaa (Osta tästä)

Koe lapin taikaa ja mystisiä sukutarinoita suuren noita Torajaisen jälkeläisen rummuttaessa. Rauhoita mielesi pehmeillä porontaljoilla maaten, tulen loimun lämmittäessä kehosi ja lempeän rummun kumistessa korvissasi. Rummun värähtely rentouttaa kehoa ja helpottaa hetkeen pysähtymistä. Aloitamme rentoutumisen maadoittavalla aistiharjoitteella ja nautimme lopuksi lettuja, yrttiteetä tai pannukahvia.

 

Kesto: 1-1,5 tuntia
Minimi 5 henkeä maksimi 8 henkeä. Mukaan ovat tervetulleita myös lapset jotka kykenevät antamaan toisille rauhan keskittyä omaan harjoitukseen
Hinta: 55€/hlö

Haku Levin Matkailulta 20min aiemmin, Myllyjoentie 2, Sirkka

Rumpurentoutus sisältää:

Kuuman juoman

Letun